Bellen met een smartwatch: dit is hoe het moet

Vandaag de dag is iedereen gewend aan het gemak van bellen met een smartphone. Maar wist je dat je ook kan bellen met een smartwatch? Dit kleine apparaatje om je pols kan een heleboel meer dan alleen de tijd weergeven of je stappen tellen. Van een Apple Watch tot een Samsung Galaxy Watch – je leest er hier alles over!

Bellen met een smartwatch zonder telefoon

Een van de grootste voordelen aan een smartwatch is dat je kan bellen met een smartwatch zonder telefoon in de buurt. Dit is vooral handig tijdens het sporten of wanneer je simpelweg je telefoon even niet bij de hand hebt. Door gebruik te maken van de multisim functie, kan je het abonnement voor meerdere apparaten tegelijk gebruiken, waardoor je altijd bereikbaar bent op je eigen telefoonnummer. Maar dat niet alleen, je kan ook berichten versturen en zelfs je favoriete apps gebruiken via je smartwatch.

Het is wel belangrijk dat je daadwerkelijk een smartwatch hebt waar je mee kan bellen. Smartwatches worden wel eens verward met activity trackers. Activity trackers hebben echter minder opties dan een smartwatch en daardoor kan je er niet altijd mee bellen. Twijfel je tussen een smartwatch of een activity tracker? Check dan goed de verschillen in functies.

Bellen met een Apple Watch

Heb je een iPhone? Dan is een Apple Watch het overwegen waard. Deze producten sluiten namelijk naadloos op elkaar aan. Dankzij de multisim van KPN kan je onder andere bellen met een Apple Watch, muziek streamen en je live locatie delen zonder dat je telefoon in de buurt is.

Maar met welke Apple Watch kan je bellen? Nou, dat kan met alle modellen die cellular of GPS-functies hebben. Met cellular is je Apple Watch via een multisim altijd verbonden met mobiel internet. De andere optie is dat je Apple Watch geen mobiel internet heeft maar via GPS en wifi werkt. Bij KPN hoef je gelukkig niet te kiezen. Want al onze Apple Watches hebben cellular en GPS-functies. Zo ben je altijd en overal verbonden en kan je met je Apple Watch bellen zonder iPhone.

Bekijk alle Apple producten bij KPN om te zien wat het beste bij jouw levensstijl past.

Bellen met een smartwatch van Samsung

Heb je een smartphone van Samsung? Dan is een van de Samsung smartwatches een slimme keuze. Deze sluiten namelijk perfect aan op het digitale ecosysteem van Samsung telefoons en bieden je alle vrijheid.

Dankzij de Samsung Watch multisim heb je toegang tot de verschillende apps die je ook op je telefoon hebt. Zo kan je bijvoorbeeld contactloos betalen, berichten versturen en muziek luisteren. Als kers op de taart kan je ook met je Samsung smartwatch bellen zonder telefoon in de buurt. Of je nu onderweg bent, aan het sporten, of je telefoon thuis bent vergeten: je kan altijd met je Samsung watch bellen.

Makkelijk je kinderen bellen via een smartwatch

Ben je ouder of verzorger? Dan weet je hoe fijn het is om altijd in contact te kunnen blijven met je kinderen, waar ze ook zijn. Een kinder smartwatch met GPS en bellen biedt hiervoor de perfecte oplossing. Zeker voor de wat jongere kids die je liever nog geen eigen telefoon geeft, is dit ideaal.

Met een smartwatch voor kinderen kan je daarnaast niet alleen via de smartwatch je kind bellen, maar ook de locatie van je kind in de gaten houden. Dit geeft een extra gevoel van veiligheid, vooral tijdens buitenspeelactiviteiten, schoolreisjes of wanneer je kind voor het eerst zelfstandig naar school gaat.

Naast bellen en GPS-tracking, hebben veel smartwatches voor kinderen extra functies, zoals SOS-knoppen en beperkte toegang tot contacten, zodat je zeker weet dat je kind alleen met vertrouwde mensen kan communiceren. Dit maakt een smartwatch voor je kind niet alleen handig, maar ook veilig. Daarnaast stimuleren sommige smartwatches beweging met interactieve spelletjes en leuk entertainment. Win-win, toch?

Vind de perfecte smartwatch waar je mee kan bellen bij KPN

We hoeven het waarschijnlijk niet meer te zeggen, maar een smartwatch waarmee je kan bellen biedt ongekende vrijheid en gemak. We hebben besproken met welke smartwatch je kan bellen, dat dit mogelijk is zonder telefoon, hoe multisim hier een rol in speelt, en vooral hoe deze technologieën je leven eenvoudiger maken.

Klaar om de knoop door te hakken? Bekijk dan al onze smartwatches. Hier zit gegarandeerd wat voor je tussen, of je nu fan bent van Apple watches, Samsung watches of op zoek bent naar een betrouwbare kinder smartwatch. Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij onze vele mobiele accessoires om je ervaring compleet te maken!

Gerelateerde artikelen