Game je suf met Xbox Game Pass Ultimate bij KPN

Met Xbox Game Pass Ultimate (XGPU) speel je altijd en overall de vetste games. Je hebt toegang tot meer dan 100 games op je Xbox, PC, smartphone en tablet en elke maand worden er nieuwe games toegevoegd. Voor een vast bedrag per maand heb je toegang tot de gehele bibliotheek. Ideaal, toch?

Fallout 

Met XGPU speel je de nieuwste games maar ook echte klassiekers, zoals bijvoorbeeld de Fallout-games! Deze spelen zich af in een post-apocalyptische wereld waarin de overgebleven samenleving leeft in Vaults, een soort ondergrondse kluizen. Je kiest zelf een personage en welke basisvaardigheden deze heeft, en met dit personage ga je de Fallout-wereld ontdekken.  

Palworld 

XGPU heeft de beste games van dit moment, waaronder ook het super populaire Palworld! Hierin kunnen spelers samenwerken om monsters te vangen in een open wereld. Door op ze te schieten vang je ze, waarna ze getraind kunnen worden met verschillende wapens. De wezens kunnen helpen met bouwen, verbouwen en vechten. Een soort Pokémon dus, maar dan met wapens. 

Starfield 

Deze game speelt zich af 300 jaar in de toekomst in een gebied ongeveer 50 lichtjaar van ons zonnestelsel, genaamd ‘The Settled Systems’. En het verhaal? Dat bepaal jij zelf! Door de keuzes die jij maakt tijdens het gamen, bepaal je het verloop van het verhaal. Je kan je ruimteschip helemaal naar eigen smaak ontwerpen en besturen door de ruimte, die bestaat uit meer dan 100 sterrenstelsels die elk ongeveer 10 planeten bevatten. Een enorm grote wereld, dus. Ze hebben er niet voor niets 25 jaar over gedaan om Starfield te ontwikkelen… 

Nog meer ontdekken?

Deze en nog veel meer games speel je met Xbox Game Pass Ultimate! Dit voeg je heel makkelijk toe aan je abonnement in MijnKPN. Na het activeren kan je direct beginnen met gamen. Veel plezier! 

Ontdek Xbox Game Pass Ultimate

Gerelateerde artikelen