Google Pixel 9 review 

De Google Pixel 9, Google Pixel 9 Pro en de Google Pixel Pro XL zijn de nieuwste smartphones van Google. Het zijn high-end en compacte smartphones met uitstekende camera’s. Op deze pagina lees je onze review over de Google Pixel 9.

Google Pixel 9 review: alles wat je wil weten 

De nieuwe Google Pixel 9 is op de markt. Deze compacte smartphone is de opvolger van de populaire Google Pixel 8. Opnieuw focust Google zich op een ultieme gebruikservaring en toepassing van de nieuwste technologieën, waardoor we kunnen stellen dat de Google Pixel smartphones tot de slimste smartphones op de markt behoren. Wat vinden de experts ervan? Wij hebben ‘m voor je getest en zetten alle belangrijke informatie voor je op een rij in deze Google Pixel 9 review. 

Opvallend aan het ontwerp van de Google Pixel 9 

Wat valt op aan het ontwerp van de Google Pixel 9? Allereerst dat het een relatief compacte smartphone is, die lekker in de hand ligt. De Google Pixel 9 heeft een glimmende afwerking en matte elementen, waardoor het een echte eyecatcher is. De smartphone is verkrijgbaar in verschillende kleuren - qua design is er dus voor ieder wat wils. Op de achterzijde vind je 2 camera’s; de Google Pixel 9 Pro en Google Pixel 9 Pro XL hebben 3 camera’s en een extra telelens.  

De Google Pixel 9 heeft een haarscherp display 

De Google Pixel 9 heeft een 6,3-inch-oled-display met een resolutie van 2424 bij 1080 pixels - je kan alles dus haarscherp zien. Je favoriete programma bekijken op deze telefoon behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden! De Google Pixel 9 heeft hetzelfde formaat als de Google Pixel 9 Pro, maar de randen zijn iets breder en het display is iets kleiner. Ter vergelijking: de Google Pixel Pro XL meet 6,7 inch.  

De mooiste foto’s met de vernieuwde Pixel 9 camera 

Of je nu een hobbyfotograaf bent, of gewoon zo nu en dan een leuk kiekje wil maken: een goede camera op je smartphone is altijd fijn. Met de camera van de Google Pixel 9 zit je goed. Deze smartphone is namelijk uitgerust met een 50 MP hoofdcamera, een 10,5 MP selfiecamera met autofocus én een 48 MP groothoeklens voor overzichtsfoto’s. Daarnaast kan je al je favoriete momenten vastleggen met de 4K videocamera. Hoor je wind of stemmen op de achtergrond? Ongewenste geluiden haal je in een handomdraai weg met de Audio Magic Eraser. 

Alle gereviewde verbeteringen van de Google Pixel 9 op een rijtje  

Dat de Google Pixel 9 een hoop te bieden heeft, moge duidelijk zijn. Om je overzicht te bieden en daarnaast de vergelijking met andere smartphones makkelijker te maken, zetten we hierbij alle Google Pixel 9 specs voor je op een rijtje: 

  • 6,3-inch-oled-display

  • 50 megapixel-hoofdcamera

  • 48 megapixel-groothoeklens

  • 10,5 megapixel-selfiecamera

  • 4K videocamera

  • Maximale ververssnelheid display 120Hz

  • 1800 nits (HDR)

  • Gloednieuwe Tensor G4-chip

  • Geheugengrootte vanaf 128GB

  • Langere batterijduur

  • Google Android besturingssysteem

Google Pixel 9: met deze batterij kom je de dag wel door 

Niets zo vervelend als een batterij die halverwege de dag al op is. Daar hoef je je bij de Google Pixel 9 gelukkig geen zorgen over te maken. De Google Pixel 9 heeft namelijk een langere batterijduur dan z’n voorgangers, de belofte is minstens 24 uur, waardoor je erop kan vertrouwen dat je de hele dag door bereikbaar blijft. Wel zo fijn.  

Bestel jouw Google Pixel 9 

Ook zo enthousiast geworden na deze review over de Google Pixel 9? De Google Pixel serie bevat snelle, betrouwbare en compacte smartphones, die zijn uitgerust met de nieuwste snufjes. Voor een overzicht van de modellen kan je een kijkje nemen op onze Google Pixel-overzichtspagina. Ook kan je meer lezen over de Google Pixel 8Google Pixel 9, Google Pixel 9 Pro en de Google Pixel Pro XL.  

Gerelateerde artikelen