KPN maakt voetbal kijken interactief

Voetbalanalist worden was nog nooit zo makkelijk, gewoon thuis vanaf de bank of onderweg met KPN. Naast de live wedstrijden op tv, krijg je als voetbalfan in de nieuwe KPN TV+ app exclusieve toegang tot live statistieken, zoals schoten op doel, aantal passes en gewonnen duels. Voor alle Eredivisiewedstrijden. Hierdoor volg je de actie op het veld als nooit tevoren.

Onderweg voetbal kijken op je mobiel of als 2e scherm, terwijl je op de bank voor de tv voetbal kijkt. Meerdere wedstrijden tegelijk live volgen is met de KPN TV+ App heel makkelijk. Net als terugkijken. Want alle hoogtepunten van de wedstrijd, zoals de goals, zijn meteen gemarkeerd en daardoor makelijk terug te vinden. En wil je echt niets missen, dan zet je gewoon de alerts aan van je favoriete team uit de Eredivisie.

Unieke voetbalervaring voor alle fans

Iedereen krijgt een verrijkte kijkervaring. Je hoeft niet eens een ESPN Compleet-abonnement te hebben, wan het is ook te gebruiken voor de gratis zender ESPN 1 op kanaal 14. De toegang tot live statistieken is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Je vindt het in de KPN TV+ app voor mobiel. In de nabije toekomst zal deze functionaliteit mogelijk ook beschikbaar komen op Smart tv’s en diverse KPN tv-ontvangers. Hierdoor kunnen nog meer fans profiteren van deze interactieve kijkervaring.

Deze statistieken zie je in de app

  • Highlights: bekijk belangrijke momenten zoals goals en kansen direct en makkelijk terug tijdens de wedstrijd via de nieuwe highlightbalk onderin je scherm

  • Live statistieken: zie direct wedstrijdstatistieken zoals schoten op doel, balbezit en gewonnen duels

  • Spelersprestaties: volg jouw favoriete spelers met live updates over alles wat ze op het veld laten zien

  • Opstellingen en wissels: blijf op de hoogte van opstellingen en wissels gedurende de wedstrijd

Volg al het voetbal met ESPN Compleet

Voetbalfans zitten goed bij KPN. Met het hoofdkanaal van ESPN in het basispakket kan iedereen de wedstrijden in de Eredivisie bekijken. Met ESPN Compleet kan je al het voetbal uit de Eredivisie en andere competities zoals de Keuken Kampioen Divisie live kijken.

Mis de aankomende topwedstrijden niet! 

De komende weken staan er een aantal spannende topwedstrijden in de Eredivisie op het programma. Die wil je niet missen. Met de KPN TV+ app blijf je tijdens deze wedstrijden volledig op de hoogte met live statistieken, spelersprestaties en hoogtepunten. Check bijvoorbeeld deze wedstrijden: 

30 oktober, 18:00 – Feyenoord vs Ajax 

2 november, 18:45 – Ajax vs PSV 

2 november, 21:00 – Feyenoord vs AZ 

KPN al jaren fan van het Nederlandse voetbal

KPN is al jaren trotse hoofdsponsor van de Eredivisie. Niet alleen kijken voetbalfans bij KPN in het basispakket wedstrijden in de Eredivisie via het hoofdkanaal van ESPN, ze worden ook regelmatig uitgenodigd voor live wedstrijden. Daarnaast steunt KPN als partner van de KNVB het Nederlands voetbal in de volle breedte. Van het amateurvoetbal tot Oranje en van de Leeuwinnen tot de KPN eDivisie.

Gerelateerde artikelen