Multisim op Samsung smartwatch: ontdek de features

Geniet van handig multitasken tijdens je workout en blijf verbonden, waar je ook bent. Met een Multisim voor je smartwatch heb je toegang tot verschillende apps die je ook op je Samsung telefoon hebt. Op die manier kan je met je smartwatch bijvoorbeeld betalen, berichten versturen, oproepen aannemen en nog veel meer. Blijf verbonden, ook zonder je Samsung smartphone in de buurt!

Wat is Multisim voor de Samsung smartwatch?

Wanneer je een Multisim bestelt bij KPN, krijg je een extra digitale simkaart voor jouw abonnement. Dit betekent dat je hetzelfde telefoonnummer voor verschillende apparaten kan gebruiken, zoals voor een tweede smartphone, een Samsung smartwatch of een tablet. Je gebruikt dezelfde databundel van je huidige abonnement dan voor de twee verschillende apparaten. Zo haal je met een Multisim voor je Samsung smartphone het maximale uit je abonnement. Daarnaast gebruik je met een Samsung Multisim apps als Spotify, WhatsApp, Strava of Google Maps zonder dat je telefoon in de buurt hoeft te zijn. Hartstikke handig. Lees hier meer over de Multisim van KPN.

Wat is dan het verschil tussen een Multisim en een Dual Sim?

Bij sommige telefoons kan je gebruikmaken van twee verschillende simkaarten. Dit kan met twee fysieke simkaarten of één fysieke simkaart en één digitale simkaart. Door zo’n Dual Sim kan je dan één telefoon voor twee verschillende telefoonnummers en -abonnementen gebruiken. Dit is bijvoorbeeld handig als je verschillende telefoonnummers gebruikt voor zakelijk en privé, maar liever niet ook twee verschillende toestellen bij je wil hoeven dragen.

Ontdek de nieuwe Samsung smartphones om optimaal gebruik te maken van deze handige functies.

Zo werkt Samsung smartwatch Multisim

Je kan bij KPN Multisim bestellen wanneer je al een bestaande klant bent bij KPN. Een Multisim moet namelijk gekoppeld worden aan een mobiel abonnement, zodat je op je smartwatch bereikbaar bent via hetzelfde telefoonnummer. Om dit te doen, moet je eerst Multisim activeren. Op die manier lopen ook alle beschikbare apps synchroon met die van bijvoorbeeld je Samsung Galaxy S24. Multisim maakt het daardoor mogelijk om onder andere contactloos te betalen of met iemand te bellen via je Samsung smartwatch, zonder dat je jouw smartphone bij je hoeft te dragen.

Wat kan de Samsung Watch met Multisim nou precies?

Een Multisim voor een Samsung Watch brengt verschillende voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Samsung Watch Multisim voor tijdens het sporten

Tijdens het sporten kan je met je smartwatch van Samsung met Multisim al je gezondheids- en sportapps met elkaar synchroniseren. Op die manier kan je jouw telefoon bijvoorbeeld tijdens het hardlopen gewoon thuislaten, terwijl je vooruitgang en prestaties op allebei de apparaten zullen worden bijgehouden. Ook allerlei andere functionaliteiten zoals bellen, appen of muziek streamen zijn mogelijk via je smartwatch zonder dat je telefoon in de buurt hoeft te zijn. Focus je liever alleen op het sporten? Dan is een activity tracker misschien iets voor jou.

Een Multisim voor contactloos betalen met jouw Samsung-smartwatch

Gebruik je smartwatch met Multisim ook voor contactloos betalen. De Google Wallet-app voor je verschillende bankpassen is ook op je smartwatch eenvoudig te gebruiken. Dit doe je zo:

  • Open de Google Play Store op je Samsung smartwatch.
  • Tik op ‘apps op je telefoon’ om Google Pay op je smartwatch te installeren.
  • Om gebruik te maken van de Google Pay-app, moet je nu de optie voor schermvergrendeling aanvinken.
  • Kies vervolgens een patroon of pincode en voer deze twee keer in.
  • Je kan vanaf nu betalen met je Samsung Watch.

Wanneer je een keer in een winkel staat of op een event bent, hoef je niet meer je telefoon op te zoeken wanneer je wil betalen. Daar kan je gemakkelijk je smartwatch voor gebruiken. Je opent voor het contactloos betalen de Google Pay-app en scrollt naar de kaart waar je mee wil betalen. Wanneer er ‘tegen lezer houden’ in het schermpje staat, is de kaart gereed voor het contactloos betalen. Houd de Samsung Watch met Multisim tegen de contactloze betaalautomaat totdat je een trilling voelt of een geluidje hoort, dan is je betaling geaccepteerd

Blijf altijd verbonden met Multisim voor de Samsung Watch

Dankzij een smartwatch met een Multisim blijf je altijd bereikbaar, waar je ook bent. Je hoeft je geen zorgen meer te maken wanneer je snel uit de deur vliegt om naar een afspraak te gaan, de trein te halen of de kinderen op te halen van school. Je blijft gewoon bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer als je smartphone en kan dus ook telefoontjes aannemen of je contacten bellen, berichten versturen en zelfs e-mails verzenden. Of gebruik je smartwatch om te multitasken. Kijk bijvoorbeeld een video op je telefoon, terwijl je een bericht beantwoordt op je smartwatch.

Wil je meer weten over de voordelen van een digitale simkaart? Lees dan meer over de e-sim bij KPN.

Bestel je Multisim voor de Samsung Watch bij KPN

Vanaf nu is Multisim ook verkrijgbaar bij KPN voor je smartwatch van Samsung. Bestel een Samsung Watch met Multisim bij KPN en betaal deze in één keer of per maand af. Heb je al een smartwatch van Samsung? Dan kan je Multisim bestellen om aan jouw huidige abonnement te koppelen. Een Multisim abonnement kost €5,- per maand naast je huidige KPN Mobiel abonnement. Hiermee maak je gebruik van de belminuten, sms'jes en data van je huidige abonnement. Het Samsung Multisim abonnement is dagelijks opzegbaar.

Heb je een Kleinzakelijk abonnement? Bestel je Multisim dan eenvoudig via de zakelijke shop. Deze vind je in het tabje ‘zakelijk’ rechtsbovenaan de pagina.

Meer fan van Apple? Geen probleem, je kan eenvoudig een Apple Watch kopen bij KPN en daar een Multisim abonnement voor afsluiten. Multisim is trouwens ook beschikbaar als je al een Apple Watch hebt en klant bent van KPN Mobiel.

En wat dacht je van een smartwatch voor je kinderen? Zo houd je makkelijk contact met ze, ontzettend handig als ze nog geen telefoon hebben! Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij onze telefoon accessoires om je ervaring compleet te maken.

Gerelateerde artikelen