Dichter bij Oranje met jouw smart home of football

Het aftellen is begonnen! Nederland maakt zich klaar voor het EK-voetbal. De aftrap is op 14 juni met Duitsland tegen Schotland. Nederland neemt het op tegen Polen op zondag 16 juni. Ben jij al klaar voor het EK? Bereid je voor met de slimme apparaten van tink en KPN.

Tijdens het EK veranderen onze straten in een zee van oranje. Steun je het Nederlands elftal dit jaar met vlaggetjes of til je deze traditie naar een hoger niveau? Met de mogelijkheden van slimme apparaten maak je de perfecte EK-sfeer. Stel je voor: je hele huis oranje verlicht of in de kleuren van de Nederlandse vlag. Dit alles regel je met een paar tikken in de app van je slimme verlichting.

Kleur je huis en tuin oranje, rood, wit en blauw

Wil je geen plastic vlaggetjes meer? Scoor dit jaar punten bij je buren, vrienden en familie met Nanoleaf slimme verlichting! In de app staan kleurschema’s met vlaggen van EK-landen voor je klaar. Toch liever je eigen ontwerp? Dat kan natuurlijk ook. Of versier je tuin met de waterbestendige Hombli Outdoor verlichting en kom helemaal in de EK-stemming.

Jouw gazon net zo strak als een voetbalveld

Er zijn nog meer slimme oplossingen voor in je tuin. Weinig tijd voor onderhoud? Je hoeft het gras nooit meer zelf te maaien met een robotgrasmaaier van Gardena. Eenmaal geïnstalleerd, onderhoudt hij jouw gazon perfect. Geniet deze zomer van wedstrijden op je eigen grasveld. Zo ben je altijd klaar voor een potje voetbal.

Slimme hulp in het heetst van de strijd

Is je tuin helemaal klaar? Vergeet de Smart BBQ niet! Het EK is niet compleet zonder een goede barbecue op een warme zomeravond. Rare, medium-rare of medium steak? Met de Weber Connect-series krijg je een seintje zodra het tijd is om het vlees te draaien en te serveren. Altijd de perfecte biefstuk. Handig wanneer je met je hoofd net iets meer bij de wedstrijd zit.

Ontspannen tijdens de nabeschouwing

Dan is het tijd om de uitslag te vieren onder het genot van een drankje. Wat is een feest zonder muziek? Met een waterbestendige wifi- of bluetoothspeaker, zoals de Sonos Move 2, zorg je voor de perfecte stemming in je tuin of woonkamer. Ook als de wedstrijd niet is zoals je had gehoopt.

Maak je huis en tuin nog slimmer

Heb je al ideeën voor jouw EK kamer en voor in je tuin? Of ben je nieuwsgierig hoe je jouw huis en tuin nóg slimmer kan maken? Kijk dan eens op de pagina over smart home en in de slimme shop met smart home producten van tink.

Gerelateerde artikelen