Waar kan je de Eredivisie kijken in 2024/2025?

Voetballiefhebbers opgelet, want de bal gaat weer rollen. Op vrijdag 9 augustus wordt de 1e wedstrijd in de Eredivisie voor het seizoen 2024/2025 gespeeld. FC Groningen speelt tegen NAC Breda in de Euroborg. Beide clubs zijn afgelopen seizoen gepromoveerd naar de Eredivisie en mogen gelijk bewijzen dat ze daar ook na dit seizoen willen blijven. Benieuwd hoe dit seizoen eruit gaat zien? Met ESPN Compleet kijk je alle wedstrijden live bij KPN.

Eredivisie kijken op ESPN 1

Natuurlijk wil je ook dit seizoen weer je favoriete club uit de Eredivisie volgen. Als je al KPN TV hebt bij KPN, dan hebben we goed nieuws. Met de zender ESPN 1 op kanaal 14, kijk je elke week een selectie van live voetbal uit de Eredivisie. Regelmatig wordt er een wedstrijd van Ajax, PSV of Feyenoord uitgezonden. Ook wordt op ESPN 1 voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker uitgezonden. Ook kijk je er elke week een schakelprogramma met live voetbal uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Zo blij je op de hoogte van het voetbal op de Nederlandse velden en kan je live voetbal uit de Eredivisie kijken.

Wil je nou echt geen minuut missen van al het voetbal? Kies dan voor een abonnement op ESPN Compleet bij KPN. Het verschil tussen ESPN en ESPN Compleet is dat ESPN een gratis zender in ons basispakket is, dat krijg je bij KPN TV. ESPN Compleet is een extra zenderpakket met 4 extra zenders, waar je het Nederlandse voetbal live kan volgen. Hier heb je een abonnement voor nodig.

Wil je alles volgen over het voetbal bij KPN? Lees bijvoorbeeld over alle Eredivisieclubs of ESPN en de Eredivisie.

Alle Eredivisie wedstrijden kijken met ESPN Compleet

Heb je een favoriete voetbalclub en wil je graag alle wedstrijden uit de Nederlandse Eredivisie live op tv kijken? Met ESPN Compleet kan je al het voetbal uit de Eredivisie en andere competities ook dit seizoen live kijken. Ga maar lekker op de bank zitten, want met ESPN Copleet kijk je de Eredivisiewedstrijden. En voetbalwedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Azerion Vrouwen Eredivisie. Ook kijk je naar voetbal uit de Copa Libertadores.

Tip: je kan ook een losse wedstrijd uit de Eredivisie kopen.

Vind je het ook leuk om internationale topsport te kijken? Ook dan zit je goed met ESPN Compleet. De liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities kijken o.a. naar de beste basketballers uit de NBA, tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL. 

Voetbal kijken met ESPN Watch

Naast alle wedstrijden uit de Eredivisie krijg je bij ESPN Compleet gratis ESPN Watch. Daarmee kijk je op espn.nl of met de ESPN-app al je favoriete wedstrijden. Gewoon op je pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv, game console of met een Chromecast.

Benieuwd of ESPN Compleet iets voor jou is? Hier vind je alle informatie over het abonnement, wat je kan kijken en welke competities je kan volgen.

Bekijk ESPN Compleet

Gerelateerde artikelen