Walking Football: MOS Barneveld wint eerste Mooiste Contact Cup

Twaalf voetbalclubs streden om de titel in dit maatschappelijke initiatief van de KNVB en het KPN Mooiste Contact Fonds. MOS Barneveld kroonde zich tot kampioen van het Walking Football toernooi.

Over Walking Football

Walking Football is een toegankelijke voetbalvorm voor ouderen die zowel fysieke activiteit als sociale contacten stimuleert. Michael Amiabel van FC Mooiste Contact: "We zijn trots dat we twaalf clubs begeleiden bij het opzetten van Walking Football. Het brengt ouderen samen en creëert een fantastische sfeer, op en naast het veld. We hopen nog veel meer clubs te motiveren om Walking Football aan te bieden."

Toernooiverloop

Na een gezamenlijke warming-up onder leiding van bokslegende Arnold Vanderleyde, begon een dag vol spannende wedstrijden. Uiteindelijk won MOS Barneveld de finale. De winnaars reageerden enthousiast: "Supertrots om de eerste Mooiste Contact Cup te winnen. We hebben een geweldige dag gehad."

Legendes doen mee

Een speciaal team van voetbaliconen, waaronder Sjaak Swart, Ria Vestjens, Kees Kist en Janny Timisela, nam ook deel. Sjaak Swart: "Een fantastische dag. Walking Football houdt je in beweging en lichamelijk fit, wat belangrijk is op onze leeftijd."

Zelf meedoen?

Geïnteresseerd in Walking Football? Vind hier een vereniging in de buurt. Klik hier.

Gerelateerde artikelen