Zender van de maand september 2023: Nat Geo Wild

De zender van de maand is in september 1 voor de liefhebbers van natuur en wildlife: National Geographic Wild, oftewel Nat Geo Wild!

Prachtige natuur 

De zender staat in het teken van de schoonheid van de planeet en het dierenrijk. De programma’s worden in hoge kwaliteit uitgezonden, waardoor onze prachtige natuur nóg beter tot z’n recht komt. Maar naast spectaculaire beelden van de natuur biedt Nat Geo Wild ook informatieve en verdiepende programma’s over de opwarming van de aarde en de effecten van klimaatverandering. Daarnaast zie je op deze zender documentaires, interviews, maar bijvoorbeeld ook reisprogramma’s. 

 

Snakes in the City 

Een goed voorbeeld van zo’n programma dat zowel vermakend als educatief is, is Snakes in the City. Hierin volgen we slangenvanger Simon Keys en zijn partner Siouxsie Gillett. Zij vangen gevaarlijke slangen zoals cobra’s, pythons en zwarte mamba’s, die de inwoners terroriseren. Ondertussen leren ze de kijker over de dieren, om ze vervolgens op een veilige plek weer vrij te laten. In september zie je een nieuw seizoen van Snakes in the City op Nat Geo Wild, op zondagen vanaf 18.00 uur. 

 

Je ziet Nat Geo Wild deze maand gratis op kanaal 42. Heb je het Pluspakket? Dan vind je Nat Geo Wild op kanaal 87.   

 
 

Gerelateerde artikelen