Budget Thuis kiest voor klantcontactcenter van KPN

Budget Thuis kiest voor KPN als de partner voor hun klantcontactcenter. Het bedrijf zet vol in op groei en wilt daarbij ook goede service aan haar klanten blijven bieden. Met de oplossing van KPN kiezen ze voor een toekomstbestendige oplossing.

Onder het dak van Budget Thuis vallen de productmerken Budget Energie (Stroom en Gas), Budget Alles-in-1 (Internet, TV en Bellen) en Budget Mobiel (Sim Only). Al deze diensten zijn de basisbehoeften van gezinnen en huishoudens. Bij Budget Thuis maken ze de diensten simpel, betaalbaar Ć©n groen. Geen kleine lettertjes, gewoon goede kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

Groeidoelstellingen Budget Thuis

Budget Thuis heeft de ambitie om fors te groeien en wilt dit bereiken door voordeel te bieden aan hun klanten met behoud van een excellente klantervaring. Om een optimale klantervaring te bereiken, is gekozen voor de inzet van nieuwe technologie voor hoogwaardige klantcontactcenterdienstverlening via het KPN Genesys Cloud platform.

Samenwerking Budget Thuis en KPN

De basis voor de samenwerking tussen Budget Thuis en KPN ontstond vanuit de wens voor een contactcenteroplossing die in staat is mee te groeien met de organisatie.

Wout Hut, COO van Budget Thuis: ā€œWe zochten naar een platform dat ons kon helpen de operatie te optimaliseren. Met het KPN Genesys Cloud platform hebben we een sterke basis gecreĆ«erd waarmee we in de toekomst steeds meer processen kunnen integreren. KPN is voor ons een betrouwbare partner en we kijken er naar uit om deze stappen samen te zetten.ā€ 

Madelon Spaan, VP LCE Sales: ā€œIk ben trots dat we de samenwerking met Budget Thuis vandaag kunnen aankondigen. Het is een enorm bedrijf met enorme ambities. Trots op hoe dit hele project samen opgepakt is en hoe het KPN-team Budget Thuis de meerwaarde van onze oplossing heeft kunnen laten inzien.ā€

Genesys Cloud: flexibel en veilig

Genesys Cloud is een omnichannel contact center platform met een open architectuur. Met Genesys Cloud hebben contactcentermedewerkers alle informatie bij de hand om vragen van klanten snel te beantwoorden Een bewuste keuze voor een kwalitatieve en schaalbare oplossing. Ruim 200 agents maken gebruik van het KPN Genesys Cloud platform voor in- en outbound calls.

Wout Hut, COO van Budget Thuis: ā€œGenesys Cloud biedt veel verschillende mogelijkheden en is een zeer uitgebreid platform. Hiermee kunnen wij bij Budget Thuis onze groeidoelstellingen verwezenlijken en tegelijkertijd onze klantbelofte van goede service waarmaken. Het is echt de volgende stap in het verder professionaliseren van onze klantenservice.ā€

eBook: Moderne klantbeleving, slim geregeld

Je klanten verwachten snelheid en wendbaarheid van je organisatie. Ontdek in dit eBook hoe Cloud Communications Genesys aansluit op die behoefte.

Download

Gerelateerde artikelen