Securitydreigingen groeien exponentieel

Hoe ga jij hier mee om?

Wil je weten hoe we jouw organisatie veilig kunnen houden? Maak een afspraak met je accountmanager of vul vrijblijvend het contactformulier in.

Neem contact op
security

Organiseer je security goed

Organisaties die hun security in al die turbulentie goed weten te organiseren – buitenshuis en binnenshuis – hebben een streepje voor. Om het vertrouwen van klanten, medewerkers of partners te vergroten bijvoorbeeld, de samenwerking te verbeteren of nieuwe opdrachten binnen te halen.

Hoe goed de security precies moet zijn hangt af van de sector waarin je opereert, de bedrijfsgrootte en de gevoeligheid van de data, applicaties en apparatuur waarmee je werkt.

Benieuwd hoe je dit voor jouw organisatie kan organiseren?

Download het eBook

Security uitdagingen

Digitalisering verandert je organisatie ingrijpend. Je werkt met steeds meer data en applicaties, die verspreid zijn over een groeiend aantal plekken. Vanaf verschillende locaties zoeken medewerkers, leveranciers, klanten, apparaten en sensoren verbinding met je infrastructuur. Er ontstaat een snel uitdijend ICT-landschap – en dus potentieel meer zwakke plekken. En criminelen? Die worden ondertussen professioneler.

Natuurlijk, als CISO, CIO of securityprofessional sta je ook niet stil, maar het kost veel tijd en energie om criminelen voor te blijven. Nieuwe securitywet- en regelgeving maakt de zaken er ook niet eenvoudiger op. En dan zijn er ook nog eens tekorten aan securityprofessionals.

Security experts aan het woord

Vladimir Cibic, CISO KPN

‘Hoe belangrijker security voor je organisatie wordt, hoe minder je het je kunt veroorloven de security er, zeg maar, doorheen te duwen,’

Jos Oostdam, BCM-adviseur

‘Beveiligen is één, maar zorgen dat je weerbaar en robuust bent en tegen een stootje kunt, is twee.’

Coen de Jong, Teamlead CERT

'Wat wij als Blue team beschermen is uniek. Denk aan 112 of het grootste mobiele netwerk van Nederland.'

Voor jouw branche

Elke branches heeft haar eigen wakkerliggers. Om deze wakkerliggers in kaart te brengen, heeft KPN samen met onderzoeksbureau Motivaction onderzoek gedaan. Zo is men in de financiële sector bang voor reputatieschade. En in de retail zijn ze o.a. bang voor omzetverlies. Benieuwd naar alle wakkerliggers en meer informatie over de sector specifieke uitdagingen? Download het onderzoek.

Diensten en oplossingen

Die jouw organisatie veilig en weerbaar houden

Connectiviteit

Alles over Connectiviteit

Cloud & Werkplek

Alles over Cloud & Werkplek
Een computer met daarboven een blauwe hologram van een slot.

Security

Alles over Security