Veel nieuwe entertainment bij KPN in oktober

Wat voegen de streamingdiensten in oktober toe aan hun aanbod? De hoogtepunten!

Videoland – Gooische Vrouwen seizoen 6 (vanaf 27 oktober) 

Eindelijk is het zover! Maar liefst 15 jaar na de laatste aflevering keren de Gooische Vrouwen eindelijk terug met een nieuw seizoen! En een heel groot deel van de originele cast keert ook terug. De 4 Gooische vriendinnen Claire, Anouk, Roelien en Cheryl die door Linda de Mol wordt vertolkt: ze zijn er allemaal weer bij. Linda, die de serie ook heeft bedacht, raakte geïnspireerd door het vervolg Sex and the City, And Just Like That. Daardoor besefte ze dat ze het enorm had gemist. En volgens regisseur Will Koopman, die ook de oude seizoenen heeft geregisseerd, komt het oude gevoel van vroeger weer helemaal terug. Vanaf 27 oktober zie je het nieuwe seizoen op Videoland!

Disney+ - Nemesis (vanaf 16 oktober) 

Op Disney+ zie je deze maand de spannende Nederlandse serie Nemesis met in de hoofdrol Lies Visschedijk, ook 1 van de Gooische Vrouwen! In Nemesis speelt ze wel een heel andere rol, namelijk Sylvia van Maele, officier van justitie in Den Haag. Zij bundelt haar krachten met een FIOD-rechercheur, om de financiële misdaad aan te pakken. Al snel komen de 2 vrouwen terecht in een wereld vol corruptie, machtsspelletjes en gevaarlijke geheimen. En moeten ze zien te navigeren in een wereld waarin mannen elkaar de hand boven het hoofd houden. Vanaf 16 oktober te zien op Disney+.

Netflix – Heartstopper seizoen 3 (vanaf 3 oktober)

En op Netflix zie je deze maand het 3e seizoen van de heerlijke serie Heartstopper! Aan het begin van dit nieuwe seizoen zijn Charlie en Nick verliefder dan ooit. Charlie denkt er zelfs aan om die 3 kleine woordjes te zeggen die zoveel betekenis hebben… Nick denkt daar hetzelfde over, maar worstelt nog wel met een paar dingen. Zo moet hij nog uit de kast komen bij zijn vader én denkt hij dat Charlie misschien wel een eetstoornis heeft. Er staat ons dus weer genoeg te wachten, dit nieuwe seizoen! 

Netflix – Nobody Wants This (nu te zien)

Heb je je portie romantiek nog niet gehad kun je óók kijken naar de serie Nobody Wants This, over de schijnbaar onmogelijke liefde tussen een podcastmaker die totaal niks met het geloof heeft en… een joodse rabbijn. Qua levensstijl kunnen Joanne en Noah dus niet verder van elkaar af staan, maar is hun liefde genoeg om alle obstakels te kunnen overwinnen? 

Benieuwd geworden naar 1 van deze of alle andere films en series? Je zet alle verschillende streamingdiensten heel makkelijk aan of uit via de app, of in MijnKPN. 

Gerelateerde artikelen