Deze programma’s zie je bij KPN

Weet je even niet wat je moet kijken op tv? Wij geven je tips voor leuke programma’s op zenders die gewoon in het basispakket zitten!

Foodies & the City – Njam! (kanaal 39)

In dit programma van kookzender Njam! gaan Lynn, Tess en Maud, 3 Nederlandse meiden, op bezoek bij onze Zuiderburen en verkennen ze de meest charmante steden van België. Ze bezoeken de culinaire hotspots, proeven de lokale drankjes en zoeken de mooiste decoratie. Om vervolgens zelf aan de slag te gaan en een gezellige avond te creëren! Foodies & the City zie je elke zondag om 11.00, 16.00 en 23.00 uur op Njam!, op kanaal 39.

My Life is Murder – BBC First (kanaal 25)

Deze serie volgt de onbevreesde Alexa Crowe. Ze werkte ooit bij de politie, maar is inmiddels voor zichzelf begonnen als privédetective. Ze helpt haar oud-collega bij lastige moordzaken en krijgt daarbij zelf hulp van de jonge data-analist Madison. Hoewel de titel misschien anders doet vermoeden is My Life Is Murder geen zware, donkere kost, maar een luchtige en vaak erg grappige serie. Vanaf 23 juli zie je seizoen 2 vanaf 21.00 uur op BBC First (kanaal 25).

Gerelateerde artikelen