Kijktips Pluspakket september 2024

Elke maand worden er een hoop nieuwe titels toegevoegd aan het Pluspakket. Ook in september heb je weer meer dan genoeg keuze uit het ruime aanbod. We geven je een aantal kijktips!

Geen idee wat je moet kiezen uit het ruime aanbod van het Pluspakket? Wij helpen je een handje! Dit zijn onze hoogtepunten van september. 

Infamous 

De misdaadfilm Infamous is nieuw toegevoegd aan het Pluspakket. Arielle woont in een klein stadje in Florida en werkt in een restaurant. Maar ze zoekt meer in het leven: ze wil roem en populariteit. Als ze de crimineel Dean ontmoet, wordt haar droom werkelijkheid. Ze plaatst hun criminele activiteiten op sociale media en wordt daarmee in 1 klap beroemd.  

Blackwater 

Ook nieuw in het Pluspakket: de spannende Zweedse serie Blackwater, over een onopgeloste moord op twee toeristen in de jaren 70. De moord maakte diepe indruk op de bewoners van het kleine plaatsje. Zo erg zelfs dat ze decennia later nog steeds worstelen met wat er die ene zomernacht in 1973 is gebeurd. Zeker als de vrouw die de 2 lichamen toen ontdekte, nu zelf vermist raakt…  

Pluisje: Durf te vliegen 

Er is ook een bijzondere film voor de kids toegevoegd aan het Pluspakket, namelijk de IJslandse animatiefilm Pluisje: Durf te vliegen. Pluisje is een jong en vrolijk vogeltje dat alleen moet zien te overwinteren als zijn familie zonder hem naar het zuiden trekt. Pluisje durft namelijk niet meer te vliegen sinds zijn vader is overleden, die hem probeerde te redden toen een gemene valk hem aanviel. Zal Pluisje uiteindelijk zijn vleugels weer durven uit te slaan?  

Zie meer met het Pluspakket 

Heb je het Pluspakket nog niet, maar wil je wel genieten van nog meer zenders, films en series? Vanaf 6,99 voeg je het Pluspakket makkelijk toe. Het pakket kan je maandelijks aan- of uitzetten via MijnKPN of via je tv-menu. Je zit dus nergens aan vast. 

Ontdek het Pluspakket

Gerelateerde artikelen