Veel nieuwe entertainment bij KPN in mei!

De streamingdiensten voegen ook in mei weer nieuwe titels toe aan hun ruime aanbod. Wij hebben de beste voor je op een rijtje gezet!

Netflix – Bridgerton seizoen 3 (deel 1, vanaf 16 mei)

Liefdesperikelen, mooie kostuums, lekker veel drama… Dat kan natuurlijk alleen maar Bridgerton zijn! De populaire dramaserie over de familie Bridgerton en dan met name 8 broers en zussen en hun zoektocht naar de liefde in de Londense high society, begin 19e eeuw. Dit 3e seizoen staat het verhaal van Colin en Penelope centraal. Want na jarenlang stiekem verliefd te zijn geweest op Colin, besluit Penelope dat het nu toch echt tijd is om een echtgenoot te vinden. En wie gaat haar daarbij helpen? Juist… Colin. 

Disney+ - All of Us Strangers (nu te zien)

Een mooie dramafilm die nu op Disney+ staat, is All of Us Strangers, over scenarioschrijver Adam. In zijn vrijwel lege flat in Londen ontmoet hij de mysterieuze Harry en al snel krijgen de 2 een bijzondere band met elkaar. Ondertussen wordt hij teruggetrokken naar zijn ouderlijk huis. Daar lijken zijn ouders nog net zo te leven als op de dag dat ze 30 jaar geleden stierven.

HBO Max – The Sympathizer (nu te zien, elke week een aflevering)

Op HBO Max kijk je naar de serie The Sympathizer, over een Noord- Vietnamese spion die het Zuid-Vietnamese leger is geïnfiltreerd. Na de oorlog in Vietnam wordt hij gedwongen naar de Verenigde Staten te vluchten. Hij blijft spioneren en verslag uitbrengen, maar moet zijn identiteit ook geheim proberen te houden. En dan worstelt hij ook nog eens met z’n nieuwe leven. 

Videoland – De Jacht op de Mocro-Maffia seizoen 5 (nu te zien)

In deze serie brengt misdaadjournalist John van den Heuvel door middel van exclusieve interviews en unieke beelden de beruchtste gangsters van ons land in beeld. Deze keer reist hij af naar de Dominicaanse Republiek, een belangrijke uitvalsbasis voor Nederlandse drugshandelaars. Het elite politieteam daar laat John onder andere zien waar Dennis G. woonde, een handlanger van Ridhouan Taghi die vorig jaar werd gearresteerd. 

Prime Video - De Tokkies – 20 jaar later? (nu te zien)

In deze documentaire vertelt het opmerkelijke verhaal van het gezin van Gerrie en Hanna Tokkie. Ze zijn naar eigen zeggen de eerste realitysterren van Nederland en terwijl het gezin het normale leven weer probeert op te pakken, gaat heel Nederland aan de haal met de achternaam van Hanna. Het woord ‘tokkie’ wordt in de volksmond synoniem voor ‘asociaal’. Nu, 20 jaar later, willen de Tokkies hun naam zuiveren en hun verhaal vertellen.

Benieuwd geworden naar 1 van deze of alle andere films en series? Je zet alle verschillende streamingdiensten heel makkelijk aan of uit via de app, of in MijnKPN.

Entertainment bij KPN

Benieuwd geworden naar 1 van deze of alle andere films en series? Je zet alle verschillende streamingdiensten heel makkelijk aan of uit via de app, of in MijnKPN.

Bekijk entertainment

Gerelateerde artikelen