De Pathé Thuis Top 5

Ook voor de Pathé Thuis Top 5 van mei hebben we weer 5 nieuwe films voor je uitgezocht, die je huurt via je tv-menu. Deze keer reizen we onder andere af naar Bali en komen we terecht in een mysterieuze gamewereld…

5. Madame Web (13-05)

Maar eerst de superheldenfilm Madame Web. We zien Dakota Johnson als ambulancemedewerker Cassandra Webb. Als ze tijdens een ongeluk in ijskoud water terechtkomt, ontdekt ze dat ze speciale krachten heeft. Ze krijgt visioenen van de toekomst, waardoor ze rampzalige gebeurtenissen weet te voorkomen. Als ze beelden doorkrijgt van 3 tieners die op brute wijze worden vermoord door een man in een eng spinnenpak, is het aan Cassandra om de 3 meiden te redden.

4. Game On (25-04)

Op nummer 4 een film van eigen bodem, namelijk de jeugdfilm Game On. Issam heeft maar 1 droom: pro-gamer worden. Maar als hij slechte cijfers haalt op school, haalt z’n moeder als straf z’n computer weg. Issams wereld stort in elkaar, maar de échte wereld dreigt dat ook te doen. Kwaadaardige AI heeft namelijk de net geopende gamehal overgenomen en Issam moet zich samen met de beste gamers ter wereld door 5 levels battlen om AI te verslaan… Game on!

3. Bob Marley: One Love (10-05)

Op de 3e plek vinden we een heel ander soort film, namelijk over een muzikaal icoon: Bob Marley. Hij wist generaties te inspireren met zijn boodschap van liefde en eenheid. Bob Marley: One Love vertelt zijn krachtige verhaal, van zijn vroege stappen richting wereldfaam tot zijn vroegtijdige dood. Kijk deze maand ook naar PlusTV, waarin Gijs Staverman deze film én legende Bob Marley bespreekt.

2. Verliefd op Bali (09-05)

Voor de 2e plek reizen we af naar Bali, voor de Nederlandse romcom Verliefd op Bali. We volgen influencer Jenny. Na het overlijden van haar oma overtuigt ze haar moeder en zus om mee te gaan naar Bali. Alle 3 hebben ze zo hun eigen redenen om het eiland te bezoeken. Jenny probeert haar carrière te redden, zus Dewi is benieuwd naar haar roots en moeder Cornelie hoopt dat dit avontuur haar en haar dochters dichter bij elkaar brengt. Verschillende motivaties dus, maar alle 3 krijgen ze op Bali wel met 1 ding te maken: de liefde.

1.  Dune: Part Two (15-04)

En op nummer 1, hoe kan het ook anders: het 2e deel van de mega populaire film Dune! In deel 2 vervolgt Paul zijn mythische reis, samen met de bewoners van Arrakis. Ze bereiden zich voor op een enorme strijd om de dood van zijn vader te wreken. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum, want alleen hij heeft de vreselijke toekomst van het universum voorzien… Maak je klaar voor weer een enorm episch avontuur!

Oppenheimer

En tot slot nog even een speciale vermelding voor Oppenheimer, ook te zien bij Pathé Thuis. Deze film sleepte bij de Oscars in maart namelijk maar liefst 7 Oscars in de wacht en werd daarmee de grote winnaar van de Oscars van 2024! Oppenheimer won andere de prijs voor Beste Film, Beste Regie, Beste Mannelijke Hoofdrol (voor Cillian Murphy) en, extra bijzonder, Beste Cinematografie voor de Nederlandse Hoyte van Hoytema! Oppenheimer vertelt het verhaal van wetenschapper Robert J. Oppenheimer, die tijdens de Tweede Wereldoorlog het zeer geheime Manhattanproject leidde. Hiervoor ontwikkelde hij met een groep andere wetenschappers de atoombom, die de loop van de geschiedenis voor altijd zou veranderen.

Je vindt deze en alle andere films in je tv-menu. Ga naar Films en kies Films Huren. Ga naar je favoriete film en vul je pincode in. Veel kijkplezier!

Hoe huur ik een film?

Je vindt deze en alle andere films in je tv-menu. Ga naar Films en kies Films Huren. Ga naar je favoriete film en vul je pincode in. Je kan Avatar zowel in SD als HD huren voor 4,99. De overige films huur je in hd voor 5,99 en sd voor 4,99. Veel kijkplezier! 

Kan ik een voucher van Pathé Thuis ook bij KPN inleveren?

Heb je een voucher gekregen van Pathé Thuis zelf, en niet van KPN? Dan kun je die inleveren via de website of App van Pathé Thuis, en helaas niet via je KPN TV menu. Een KPN filmvoucher is wel gewoon in te leveren via je KPN TV menu. Je kunt de KPN filmvoucher inzetten voor alle films in het tv-menu, met uitzondering van erotiek films.

Veel kijkplezier!

Gerelateerde artikelen