Haal meer uit (oude) devices met onze nieuwe webshop functies

Als IT-manager weet je hoe belangrijk het is om je hardware efficiënt te beheren en je organisatie duurzamer te maken. Daarom hebben we twee nieuwe functies toegevoegd aan onze zakelijke webshop: Trade-In en Enrollment. Deze tools zijn ontworpen om IT afdelingen te helpen bij het optimaal benutten van bestaande apparatuur en het vereenvoudigen van de uitrol van nieuwe mobile devices.

Trade-In: Duurzaam, Efficiënt en Eenvoudig 

Het verkopen van oude apparatuur kan een tijdrovende klus zijn, maar met onze nieuwe Trade-In [link LP] functie wordt dit een stuk eenvoudiger. Als enige telecom partij in Nederland hebben wij nu een portaal voor het inruilen van oude apparaten. 

Het proces is simpel: je ontvangt direct een prijsopgave voor de oude apparatuur via onze webshop. Samen met onze partner Recommerce zorgen wij ervoor dat de apparaten op een duurzame manier worden verwerkt en, waar mogelijk, een tweede leven krijgen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw budget. Met de Trade-In functie sla je twee vliegen in één klap: je reduceert e-waste en maximaliseert de waarde van je hardware.  

Meer over Trade In

Enrollment: Eenvoudig Beheer van Mobiele Apparaten 

Ook het beheer van mobiele apparaten kan ingewikkeld zijn, vooral wanneer het gaat om grootschalige uitrol binnen een organisatie. Met de nieuwe Enrollment functie in onze webshop bieden we een oplossing die dit proces veel soepeler maakt. Als een van de weinige partijen in Nederland kunnen wij deze service automatisch inrichten voor zowel klanten als business partners. 

Met Enrollment is het configureren en uitrollen van Apple- en Samsung-toestellen sneller en eenvoudiger dan ooit. Of het nu gaat om het beheren van een groot aantal toestellen of het toevoegen van nieuwe gebruikers, het proces verloopt naadloos via onze portal. Bovendien bieden we maatwerkmogelijkheden en een breed scala aan accessoires, zodat je jouw mobiele infrastructuur volledig kunt afstemmen op de behoeften van jouw organisatie. 

Meer over Enrollment

Ontdek deze nieuwe functies in onze zakelijke webshop. Login via MijnKPN Zakelijk en ga naar de webshop om aan de slag te gaan.   

Gerelateerde artikelen