Veel nieuwe entertainment bij KPN in september

Ook deze maand is er bij KPN weer genoeg te zien op de verschillende streamingdiensten. Een overzicht van de hoogtepunten!

Netflix – The Perfect Couple (vanaf 5 september) 

Een moordmysterie op Netflix met onder andere Nicole Kidman in de hoofdrol. Dat klinkt al heel goed, toch? De miniseries The Perfect Couple vertelt over Amelia (Eve Hewson), die op het staat om te trouwen met iemand uit een hele rijke familie. Uiteraard worden kosten noch moeite gespaard om een prachtige bruiloft te plannen. Maar dan wordt er op hun trouwdag een lijk gevonden en is iedereen opeens verdacht… 

Disney+ - Agatha All Along (vanaf 19 september) 

Op Disney+ zie je vanaf deze maand de nieuwe serie Agatha All Along, alweer de 11e serie in de Cinematic Universe van Marvel. We zagen het personage Agatha Harkness (Kathryn Hahn) eerder al in de serie WandaVision, maar nu heeft ze dus haar eigen serie. Aan het einde van WandaVision zagen we hoe Wanda een spreuk uitsprak waardoor Agatha haar krachten verloor. In deze nieuwe serie weet ze zich daarvan te bevrijden. Maar ze wil natuurlijk wel haar krachten terug, en krijgt daarbij hulp van onwaarschijnlijke bondgenoten.

HBO Max – The Penguin (vanaf 20 september) 

Van Marvel gaan we naar DC, want op HBO Max zie je vanaf deze maand de miniserie The Penguin, over 1 van de vijanden van Batman. The Penguin, gespeeld door een bijna onherkenbare Colin Farrell, krijgt steeds meer macht in Gotham City, de fictieve stad waarin de verhalen van Batman zich afspelen. De serie begint een week na de gebeurtenissen in de film The Batman uit 2022.  

Prime Video – The Rings of Power

Op Prime Video zie je nu het 2e seizoen van de fantasyserie The Rings of Power. We moesten even wachten op dit 2e deel, dat had te maken met de schrijversstakingen in Hollywood. Maar nu is ie er dan eindelijk! De serie is een prequel van de The Lord of the Rings-films, het verhaal speelt zich duizenden jaren vóór The Lord of the Rings en The Hobbit af. Het gaat over de 20 magische ringen gesmeed in opdracht van Sauron, de schurk uit The Lord of the Rings. De ringen zijn essentieel voor zijn plan om Middle Earth te domineren. Dit 2e seizoen gaat dieper in op de creatie van die ringen, we ontdekken echt de oorsprong ervan. Daarnaast belooft dit seizoen nog diepere politieke intriges en persoonlijke gevechten. 

Videoland – Mocro Maffia seizoen 6 (vanaf 20 september) 

Het 6e en laatste seizoen van de Nederlandse serie Mocro Maffia verschijnt deze maand eindelijk op Videoland. En dit laatste seizoen over de Amsterdamse onderwereld belooft af te sluiten met een knaller! Zonder te veel weg te geven was het einde van seizoen 5 al superspannend, dus dat kon ook bijna niet anders. En de eerste beelden van seizoen 6 zien er ook alvast spectaculair uit.  

Wist je trouwens dat Videoland deze maand ook de app van de maand is? In ons blog lees je meer over Videoland én over een andere indrukwekkende docuserie die daar deze maand op verschijnt.

Benieuwd geworden naar 1 van deze of alle andere films en series? Je zet alle verschillende streamingdiensten heel makkelijk aan of uit via de app, of in MijnKPN. 

Gerelateerde artikelen