Drie keer de eerste plek in de MT1000 2024

Jaarlijks vraagt MT/Sprout duizenden managers met welke dienstverleners ze graag zakendoen. Op maar liefst 3 vakgebieden in de categorie digitale dienstverlening wordt KPN als beste beoordeeld: ‘IT-security’, ‘Aanbieder van mobiele data en telefonie’ en ‘IT Beheer en Onderhoud’. En daar zijn we trots op! Deze erkenning onderstreept onze missie om zakelijk Nederland vooruit te helpen en stimuleert ons om onze dienstverlening steeds beter te maken.

Beste aanbieder van mobiele data en telefonie

Telecomnetwerken vormen een belangrijke aanjager voor digitalisering en innovatie. Daarom zetten we iedere dag alles op alles om onze klanten te verbinden met een steengoed mobiel netwerk en de beste mobiele ervaring. Eerder dit jaar werd ons mobiele netwerk al door benchmarkorganisatie Umlaut uitgeroepen tot het beste netwerk van Nederland. De uitslag van de MT1000 is daarmee de kers op de taart en laat zien dat dit ook in de praktijk wordt ervaren door onze klanten.

Excellente IT-security

Naast een mobiel netwerk van wereldklasse is veiligheid bij ons topprioriteit. We delen onze ervaring en kennis op het gebied van security zoveel mogelijk met onze klanten en partners en bieden oplossingen die zijn ontworpen om organisaties te beschermen tegen de grootste cyberdreigingen. We zijn trots dat onze klanten dit herkennen en bevestigen.

Productleiderschap in IT Beheer en Onderhoud

ICT vormt de kern van iedere organisatie – groot of klein. Dat maakt dat je altijd moet kunnen vertrouwen op je ICT. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom zetten onze medewerkers zich dag en nacht in voor onze klanten, zodat zij altijd door kunnen.

Naast deze 3 nummer 1 posities worden we ook in top 10 van de categorieën ‘Aanbieders van ICT-netwerken’ en ‘Cloudcomputing en -opslag’ benoemd. Deze resultaten hebben we bereikt dankzij het vertrouwen en de steun van onze klanten en partners. Samen met hen blijven we streven naar de hoogste kwaliteit en innovatie in alles wat we doen om zakelijk Nederland vooruit te helpen.

Over het onderzoek

Het is de 13e keer dat MT/Sprout zakelijke dienstverleners laat beoordelen op het vlak van klantgerichtheid, productleiderschap en excellente uitvoering. De respondenten zijn meer dan 5.400 zakelijke beslissers met inkoopbevoegdheid die in de afgelopen drie jaar zaken hebben gedaan met de dienstverleners. Bekijk de winnaars per categorie hier.

Meer weten?

Wil je meer weten of ben je benieuwd naar onze dienstverlening? We vertellen je er graag meer over. Neem contact met ons op.

Ben je benieuwd naar best practices voor het implementeren van een security-strategie om jouw organisatie te beschermen? Meld je aan voor het webinar ‘De impact van AI op je security-strategie’.

Gerelateerde artikelen