Optimaliseer de gastervaring met Secure Networking+

In een wereld waarin gasten steeds hogere verwachtingen hebben, wordt connectiviteit een cruciale factor voor vakantieparken, hotels en tijdelijke huisvesting, zoals Kafra Housing. Gasten willen moeiteloze toegang tot Wi-Fi en entertainment, samen met een veilige en gepersonaliseerde ervaring. KPN’s Secure Networking+ biedt de oplossing. Met deze dienst zorg je voor stabiele, veilige netwerken en slimme entertainmentopties die naadloos aansluiten op de wensen van je gasten.

Geen gedoe dankzij slimme oplossingen

Of het nu gaat om een familie in een vakantiepark, hotelgasten, of bewoners van tijdelijke huisvesting zoals bij Kafra Housing, de verwachtingen zijn hoog. Gasten willen probleemloze toegang tot hun favoriete streamingdiensten en een intuïtieve digitale ervaring. Met Secure Networking+ krijgen ze overal in het park of hotel snelle, stabiele Wi-Fi, casting-opties en zakelijke televisie, zonder haperingen of onderbrekingen.

Efficiënt beheer voor parkmanagers en beheerders

Niet alleen gasten profiteren van Secure Networking+, ook parkmanagers en beheerders ervaren tal van voordelen. Dankzij het geïntegreerde beheerportaal hebben ze direct inzicht in de status van het netwerk, inclusief bandbreedtebeheer en mogelijke storingen. Dit stelt hen in staat om proactief te handelen en storingen snel op te lossen. Het resultaat? Minder operationele stress en tevreden gasten.

Toepassingen in de praktijk

  • Landal De Schatberg
    Heeft de gastbeleving verbeterd door een stabiel netwerk en uitgebreide entertainmentopties aan te bieden, wat heeft geleid tot meer tevreden gasten.

  • Center Parcs
    Ziet niet alleen de operationele efficiëntie toenemen, maar ook een verbeterde gastervaring dankzij naadloze Wi-Fi en centraal beheerde netwerkdiensten.

  • Kafra Housing
    Maakt gebruik van de flexibele netwerkoplossingen van KPN om robuuste en schaalbare woonoplossingen te bieden voor tijdelijke huisvesting.

De kracht van centraal beheer en flexibele netwerken

Met Secure Networking+ wordt het beheer van verschillende netwerkcomponenten centraal geregeld. Externe leveranciers worden eenvoudig geïntegreerd, zodat parkbeheerders zich kunnen focussen op wat echt telt: de gastervaring. Of je nu gebruik maakt van hybride, coaxiale, of glasvezelnetwerken, er is altijd een oplossing die past bij jouw locatie. Flexibiliteit en schaalbaarheid zijn gegarandeerd, wat essentieel is voor groei en innovatie.

Ontdek de voordelen van Secure Networking+

Wil je meer weten over hoe Secure Networking+ jouw park, hotel of tijdelijke huisvesting kan transformeren? Download de Solution Paper.

Solution Paper: Optimale gastervaring door digitalisering

Ontdek hoe slimme connectiviteit met KPN Secure Networking+ je helpt om de ultieme gastervaring te bieden, je operationele processen te optimaliseren, en klaar te zijn voor de toekomst.

Download

Gerelateerde artikelen